Πώληση Μονοκατοικία, Vake, Tbilisi, Γεωργία, Tskneti

Πώληση - Cod. 28350

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 180 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Σπίτι στην Tskneti
Ομορφιά και καθαρό περιβάλλον, καθώς και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας - είναι το σπίτι των ονείρων σας!
Το σπίτι, στην αρχή του κύρους της πόλης του Tskneti.

Μόλις 10-15 λεπτά με το αυτοκίνητο, και είστε ήδη σε ένα οικολογικό παράδεισο, με όλες τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας στην πόλη.
Σπίτι (18mX 10m) βρίσκεται σε υψόμετρο 890 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και η θέα από τη βεράντα του είναι συγκρίσιμη με την θέα από την επιφυλακή στο όρος Mtatsminda.
Από τη μια πλευρά του φράχτη είναι πευκοδάσος, ακριβώς μπροστά από το σπίτι μεγάλα, οπωροφόρα δέντρα, και από την άλλη πλευρά είναι η μαγευτική θέα της Τιφλίδας και τα γύρω βουνά.

Η Βουλή έχει ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο, κεντρική ύδρευση, αποχέτευση. Οι τοίχοι, οροφή, το δάπεδο και η οροφή έχουν διπλή θερμική μόνωση. Ένα στρώμα στο εσωτερικό (τοίχοι, το δάπεδο και την οροφή), το άλλο έξω.
Επιπλέον, το σπίτι διαθέτει ατμών θωράκιση. Κατά την εγκατάσταση των Windows, το οποίο χρησιμοποιείται «σύστημα SWS», προστατεύει πλήρως από την φόρμα και το ωίδιο. Παράθυρο γίνονται στη Γερμανία. Η μονάδα μονωτικό γυαλί (36 χιλιοστά) έχει τρεις γυαλί, το οποίο σε συνδυασμό με την διπλή μόνωση μειώνει την απώλεια θερμότητας στο ελάχιστο.

Εκτός από το σύστημα της καταναγκαστικής εξαερισμού είναι εγκατεστημένο στο σπίτι με σύστημα ανάκτησης θερμότητας, για να δημιουργήσετε το ιδανικό έλεγχο του κλίματος με την πρόσθετη χρήση της θερμότητας που παράγεται στο εσωτερικό. Όλο αυτό καθιστά δυνατό να δαπανήσουν για θέρμανση, τρεις φορές λιγότερα χρήματα από ό, τι σε άλλα σπίτια.

Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες συσκευές και έπιπλα. Η κουζίνα έχει μια κουζίνα επαγωγής της τελευταίας γενιάς.
Τα μονοπάτια στην αυλή από φυσική πέτρα (τραβερτίνη). Στη γωνία της αυλής είναι μια πραγματική άνοιξη του βουνού με εξαιρετική πόσιμο νερό!
Πευκοδάσος κοντά στο σπίτι είναι ένας χώρος αναψυχής και προστατεύονται από το κράτος.

Τι θα μπορούσε να είναι πιο όμορφο από την ανατολή του ηλίου, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε πίνοντας τσάι στη βεράντα του σπιτιού του!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB