Πώληση Βίλα, batumi, Batumi, Γεωργία, 220-42z Airport Highway

Πώληση - Cod. 36087

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 150 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 3

Σας προσφέρουμε ένα πολυτελές βίλα με την ονομασία "Batumi Villas". Μπορείτε να περπατήσετε στην παραλία με τα πόδια σε 1 λεπτό. Είναι μόλις 300 μέτρα από την παραλία Batumi. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Batumi απέχει 1χλμ. Το Metrocity Shopping Mall, τα πολυτελή ξενοδοχεία και κατοικίες όπως το Europhia Hotel, το Whitesails, το Batumiview, το Metrocity Residences βρίσκονται σε απόσταση 1χλμ. Επίσης, θα υπάρχει άμεσος ασφαλτοστρωμένος δρόμος προς τη θάλασσα που περνά μπροστά από την περιοχή.
 
Η γύρω περιοχή είναι πολύ αθόρυβη, πράσινη και γεμάτη με μανταρινιές. Ο ιστότοπός μας είναι απομονωμένος διαμορφωμένος χώρος. Όλες οι βίλες διαθέτουν αυλή και κήπο με πρόσοψη. Οι ιδιωτικοί σας κήποι και το υπόλοιπο της περιοχής θα είναι διαμορφωμένοι. Κάθε βίλα έχει τη δική της βεράντα στον τελευταίο όροφο που βγαίνει από τις εσωτερικές σκάλες.

Θα έχετε το δικό σας γκαράζ αυτοκινήτου στη βίλα σας και υπάρχουν πρόσθετοι χώροι στάθμευσης στο χώρο του ξενοδοχείου. 24ωρη παρακολούθηση φωτογραφικών μηχανών CCTV και προσωπικό ασφαλείας για την ασφάλειά σας είναι πάντα έτοιμο.

Υπάρχουν 9 δίδυμες βίλες και 1 ξεχωριστή βίλα, συνολικά 19 βίλες. Οι βίλες είναι 150 τ.μ. και η ταράτσα είναι 43 τ.μ. Θα έχετε επίσης τον ιδιωτικό σας κήπο μεταξύ 39 και 85 τ.μ. Υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια, 1 σαλόνι, 2 μπάνια, 1 κουζίνα, 1 γκαράζ, 1 αίθουσα συνεδριάσεων και 1 αίθουσα σε σχέδιο βίλας. Είστε εντελώς ελεύθεροι να σχεδιάσετε μέσα, να αλλάξετε τη θέση του τείχους όπως το επιθυμείτε.

Το Batumi Villas είναι μια πολύ επικερδής επένδυση. Περίεργη περίοδο αποπληρωμής με ενοίκιο εισόδημα ενοικίου σε 9 χρόνια και 6,5 έτη με ημερήσιο ενοίκιο. Έχουμε επίσης την υπηρεσία της καθημερινής ενοικίασης για εσάς. Στην απουσία σας μπορούμε να δώσουμε τις βίλες σας για καθημερινό ενοίκιο.
Έχουμε ένα νέο σχέδιο πληρωμής μόνο για την εταιρεία μας! Μπορείτε να πληρώσετε 50% εκ των προτέρων και το υπόλοιπο μετά την κατασκευή σας.

Το κόστος ενός μαύρου σφαγίου 1 τ.μ. ξεκινά από 499 δολάρια. Η τιμή κλειστού τύπου χωρίς έπιπλα αρχίζει από 599 $ / τ.μ.

Υπολογισμός του εισοδήματος από μακροχρόνια μίσθωση
 
Το κόστος της ενοικίασης αυτού του είδους της βίλας κυμαίνεται μεταξύ 900 και 1.100 $. Υποθέτουμε ότι το μέσο ποσό των 1.000 $ για 11 μήνες (όχι 12 μήνες, σε περίπτωση που οι μισθωτές φύγουν νωρίτερα)

Συνολικό εισόδημα: 11.000 $
5% φόρος ενοικίασης: 550 $
Άλλα έξοδα: 450 $
Καθαρό εισόδημα = 10.000 $

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB