Πώληση Ξενοδοχείο, batumi, Batumi, Γεωργία, sputnik@hotel-sputnik.com

Πώληση - Cod. 30800

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 13500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 152
  • Όροφος: 8

Sputnik Ξενοδοχείο Ατζαρίας περιοχή βρίσκεται στο Batumi της Γεωργίας βρίσκεται. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αυτό πέντε αστέρων, σε υψόμετρο 110 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας σε ένα οροπέδιο που ονομάζεται μετά Χιλ Μπατούμι (σύνοδος κορυφής Batumi) και 2 χλμ μακριά από τη θάλασσα. Σύμφωνα με το ξενοδοχείο του έχει μια πανοραμική θέα της Madnh Βατούμ.
Και σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου, το οποίο αποτελείται από 152 δωμάτια υπάρχουν δωρεάν Wi-Fi και τηλεόραση με επίπεδη οθόνη.
Το ξενοδοχείο προσφέρει τις υπηρεσίες της μέσα από τρία εστιατόρια και δύο μπαλκόνια και τρεις ιδιωτικές αίθουσες συσκέψεων. Έχω ήδη το σχεδιασμό εστιατόρια? Berusmanna (958 τ.μ.), το Antica Εστιατόριο (998 τ.μ.) και Πανόραμα (1041 τ.μ.) είναι μια ευκαιρία για να καλύψει τις ανάγκες των συναντήσεων και δεξιώσεις.
Spontek ξενοδοχείο προσφέρει ένα κέντρο σπα (SPA) περιέχει την εξωτερική πισίνα και το σολάριουμ και το μπαρ της πισίνας.
Και δίπλα σε αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει χώρο του καζίνο, χωρίς στολίδια.
Spontek διαθέτει μια κατοικημένη περιοχή, συνολικού ύψους 13.500 τ.μ. Kmgslh, κουζίνες, προσωπικό πάτωμα και παρόμοια δημόσιους χώρους.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB